Ieder kind is uniek. Zeker kinderen met autisme, ADHD, ADD of welke gedragsuitdaging dan ook. Uniek betekent voor onder-wijs.nl dat ieder kind aandacht verdient, voor hem of haar alleen. Tijd, waarin je samen gaat kijken naar wat voor dat kind helpend kan zijn of misschien is het zelfs wel de oplossing.

Kijken naar wat een kind nodig heeft doe je samen met professionals, ouders en het kind zelf. Onder-wijs.nl ondersteunt daar graag bij. Steeds vaker worden wij gevraagd om onze expertise in te zetten om kinderen, maar ook ouders te begeleiden. Dit kan thuis zijn, op school of gewoon om even te ventileren, om samen na te denken of om te kijken naar het gedrag. 


Om op een goede manier te kunnen adviseren, ondersteunen of begeleiden heeft onder-wijs.nl een eigen platform ontwikkeld voor ouders: www.ouder-wijs.nl. Hier vind je informatie omtrent de uitdagingen, handige tips en het contactformulier voor advies of begeleiding op maat. 

Heb jij een specifieke vraag? Of heb je nog vragen naar aanleiding van de informatie/ materialen op onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.