Leraar van het jaar 2022!

Wauw! I did it...
Men o men, wat is het fantastisch om dit te kunnen schrijven. Dames en heren... Ik ben leraar van het jaar speciaal onderwijs 2022! HOE GAAF!!

Op 5 oktober heb ik, na een prettig maar pittig gesprek met de vakjury 'de krul' in ontvangst mogen nemen van minister Wiersma. Ik ben supertrots dat ik mij het komend jaar mag in zetten voor mijn fantastische doelgroep en hoop anderen te kunnen gaan inspireren om achter het gedrag te gaan kijken! To be continued...


Bekijk hier mijn pitch als finalist voor leraar van het jaar 2022

Holy moly... DE TOP DRIE! 
Dit geloof je bijna niet, maar ik ben door naar de finale! Wat supermega tof. Ik ben hier supertrots op en nu.. Nu willen we winnen ook ;-) Een jaar lang spreken over onze fantastische doelgroep, dat is toch fantastisch. De prijsuitreiking is op 5 oktober. Ik hou je op de hoogte, Liefs! 

Laatste 10!

Yes, in middels weet ik dat ik in de top tien sta!! Hoe Gaaf! Op 1 september horen we wie er naar de finale gaan. Wat een avontuur...

Wauw, wauw, wauw! 

Wat een mega compliment. Genomineerd worden door 4 mensen uit mijn eigen omgeving voor leraar van het jaar, wat supergaaf. 

Ik hoop dat ik d.m.v. deze nominatie nog meer mensen geïnteresseerd mag maken in het Speciaal Onderwijs. Mijn doelgroep is namelijk de állerleukste doelgroep die er is, die alle aandacht van de wereld verdiend! 

Benieuwd naar de top 10? Klik hieronder.

Steffie samen met haar klas 1A in Hart van Nederland SBS6.
N.a.v. het artikel over het bespreken van grenzen en wensen in de klas (seksuele voorlichting).

Zo wordt praten over seksualiteit in de klas heel gewoon.

Kijk hier naar de video en het artikel van leraar24.nl in samenwerking met Esmaralda de Haan (Qpido)

Steffie van der Meijden als VSO ambassadeur vanuit Leraar24; een samenwerking tussen het ministerie van OCW, Kennisnet en het NRO

Publicatie AoB : "Praat over seks met VSO-leerlingen"

Publicatie Onderwijsvanmorgen.nl
Gastblog: "Ja Duh!"

Podcast Hermen Schotanus Blok: #5 vragen aan Steffie v.d. Meijden

Ik werk voor de leukste stichting van Nederland. Opzoek naar een leuke werkgever? Of de leukste school voor uw zoon/dochter?
Klik hieronder op de link!