Bloggen... Of vloggen.

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 14:22

Oké, ik vind het dus belangrijk dat het mogelijk is om als regulier docent een kijkje te nemen in het voortgezet speciaal onderwijs. Maar hoe doen we dat.. Dat kan ik blijven doen door te blijven schrijven, lekker blijven bloggen.. Het kan door mij Instagram of door mijn Facebook. Maar dat kan natuurlijk ook door te gaan vloggen...


De laatste tijd ben ik mij aan het verdiepen in het vloggen. Ik denk dat dit een manier is om een werkplek te leren kennen in deze tijd. Je kan lekker veilig vanaf de bank kijken en is het niets druk je gewoon op kruisje. Daarnaast denk ik, dat het voor onze doelgroep ook prettiger is. We krijgen wel eens 'meelopers' maar dan merk je toch een bepaalde spanning. En... Nu ik steeds meer lezingen mag geven, is het wellicht ook leuk om mij dan in het werkveld te zien. 


Al vind ik het ook super mega spannend om mijn gezicht te koppelen aan mijn 'verhalen en mijn meningen'. Je kan ook negatieve reacties krijgen, al kan ik alles onderbouwen en uitleggen wat ik doe. En... Heb ik er altijd zin in? Met mijn smoeltje op de camera...En heb ik daar dan ook nog zin in over 3 jaar of is het een fase? Ik praat er momenteel veel over met mijn vrienden, familie en ook op mijn school heb ik verschillende gesprekken lopen. Al is mijn school super enthousiast en zouden ze liever gisteren gestart zijn dan vandaag... Het is belangrijk om na te denken over het beleid en de vorm. 


Oké, heeul spannend dus... Maar ook heel leuk. Ik ben positief en vind het erg fijn om mij in te zetten merk ik. Ik hoop dat ik, als je dit leest, je ooit mag ontmoeten in een collegezaal of dat we samen brainstormen over goed onderwijs. Ik hoop dat het je inspireert en dat je dichterbij de leukste werkplek van de wereld komt. Laten we dit zeggen... 

Tot snel, Au revoir & Addio !

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.